Lylies

Lylies is de naam van mijn collages op servies, ansichten, kalenders en artprints. Lylies is een combinatie van Lylith, dat ben ik en lies, kleine leugentjes in het Engels.


Ik ben Lylith en ben 50 jaar oud en woon met mijn man en twee tieners in hartje Amsterdam. Al jaren ben ik werkzaam als grafisch ontwerper en run mijn eigen ontwerpbureau goaldesign.nl. Als zelfstandig ondernemer werk ik aan allerlei soorten grafische opdrachten voor verschillende branches.

Een andere kant van mij is mijn liefde voor vintage. Voor Lylies kan ik urenlang bezig zijn met zoeken naar mooi beeldmateriaal. Een andere hobby van mij is het afstruinen van rommelmarkten en kringloopwinkels om vervolgens thuis te komen met nieuwe en vooral unieke vondsten. Ik hou ervan dat spullen uniek zijn. Dat maken ze speciaal.


En zo komen we op een combinatie van deze twee eigenschappen. Uniek serviesgoed gecombineerd met collages die ik zelf vervaardig van vintage beeldmateriaal.


Zo is iedere schaal of bordje uniek. En voor wie niet zoveel heeft met serviesgoed. De illustraties heb ik ook op prachtig papier om in te lijsten of te versturen.